Google Maps paljasti valtavan Batman-logon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vuosi sitten helmikuussa rantautunut Google Street View on ollut lukuisia kertoja otsikoissa hauskojen tai jollain muulla tavalla merkittävien kuviensa johdosta. Myös Googlen Maps-palvelu on tarjonnut vuosien varrella paljon esikoisuuksia, ja nyt lista on kasvanut.

Ympäri maailmaa löytyy sadoittain kuvakaappauksia kyseisestä palvelusta. Nyt palvelun Yhdysvaltojen kartoista on löytynyt osoitteesta 841 S County Line Rd, Hinsdale, IL 60521 varsin näyttävä uima-altaan koriste, sillä kuvan perusteella altaan pohjalle on maalattu yli kymmenmetrinen Batman-logo.

Googlen avulla selvisi myös, että samainen asunto on ollut myynnissä ja että sen pyyntihinnaksi on ilmoitettu 1,137 miljoonaa dollaria. Asunto on kooltaan noin 500 neliötä ja kauppaan kuuluu 3.400 neliön tontti.