Olivia Munn juovuksissa suorassa tv-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta hän on toki aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa. Nyt kaunotar on juopotellut televisiossa.

Hiuksensa taannoin lyhentänyt kaunotar oli torstaina vieraana huippusuositun Today-ohjelman Pyhän Patrickin päivän erikoislähetyksessä, jossa päivän teeman mukaisesti maisteltiin runsaasti olutta. Olivia ei tyytynyt vain maistelemiseen, vaan hän nautti tarjonnasta täysin siemauksin. Lopulta hän hihittelikin itsekseen ja myönsi olevansa hyvässä nousuhumalassa.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.