Sara Jean Underwoodista rintava supersankari Bustice

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta seurustelusuhteidensa saralla uutiskynnys on ylittynyt jo pariinkin otteeseen.

Sara noteerattiin taannoin viihdelehdissä, kun hän vietti lomaansa Karibialla yhdessä televisio- ja radio-ohjelmistaan tutuksi tulleen Ryan Seacrestin kanssa. Samalla hän pääsi esittelemään uusia silikonejaan julkisesti. Nyt Sarasta on tehty uusi rintava supersankari – Bustice. Tulevaisuus näyttää tuleeko joku Hollywood-tuottajista tekemään Underwoodin hahmosta elokuvan.

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.