Tiger Woodsin uusi rakas on 22-vuotias opiskelijatyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailman suurimmasta seksiskandaalista viime vuonna vastannut golf-tähti Tiger Woods on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. 35-vuotiaan Woodsin uusi tyttöystävä on 22-vuotias opiskelija Alyse Lahti Johnson.

Tiger Woods erosi viime vuonna ruotsalaissyntyisestä vaimostaan Elin Nordegrenistä, ja Johnsonissa on hämäävän paljon samaa näköä kuin ex-vaimossa. Ikäeroa parilla on siten 13 vuotta. Johnson opiskelee parhaillaan Northwoodin yliopistossa Floridassa.

Alyse bongattiin taannoin nauttimassa olostaan Tigerin huvijahdilla, ja sittemmin selvisi, että Johnson ja Woods ovat tapailleet toisiaan jo usean kuukauden ajan. Woodsin voidaan katsoa ”syöneen kuormasta”, sillä Alysen isäpuoli Alistair Johnston on Tigeriä edustavan manageritoimiston johtaja. Uudesta parista kertoi ensimmäisenä TerezOwens.com -verkkojulkaisu.