Wyclef Jeania ammuttiin Haitissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti Wyclef Jean on kiidätetty sairaalahoitoon, kun häntä ammuttiin Haitissa. Maan presidenttiydestäkin taannoin haaveillut menestysartisti sai luodin käteensä. Hänen tiedottajansa on vahvistanut tapahtuneen.

40-vuotiasta artistia ammuttiin eilen lauantaina Delmasin kaupungissa aivan pääkaupunki Port-au-Princen liepeillä. Kovin tarkkoja tietoja tapahtumista ei ole saatu, mutta artistin tiedottaja kertoi, että Wyclef Jean on sittemmin päässyt jo sairaalasta.

Taannoinen Haitin presidentinvaaleista vetäytyminen oli artistille kova paikka, sillä se ei ollut hänen oma valintansa. Haitilaiset viranomaiset nimittäin katsoivat, että Wyclef Jean ei ollut lain mukaan sopiva ehdokkaaksi, koska hän ei asu maassa. Vaalit ovat tänään.