Uskomaton tapaus: Huumesyyttäjä kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton oli viime vuonna useita kertoja otsikoissa jäätyään kiinni huumeiden hallussapidosta milloin missäkin päin maailmaa. Eräs tapauksista sattui Las Vegasissa, jossa seurapiirineitokainen ja hänen poikaystävänsä pidätettiin huumeiden hallussapidosta.

Tuolloin oikeudenkäynnissä Hiltonin syyttäjänä toimi David Schubert, joka on syyttänyt huumejutuissa myös muita julkkistähtiä, kuten esimerkiksi Bruno Marsia. Nyt Schubert on joutunut tukalaan tilanteeseen, sillä hän on itse vuorostaan jäänyt kiinni huumeista.

TMZ-julkaisu kertoo, että Schubert pidätettiin lauantaina kokaiinin hallussapidosta. Hänet kuljetettiin putkaan ja vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Myöhemmin syyttäjä on joutumassa oman kollegansa syyttämäksi oikeudenkäynnissä.