Hevosen kanssa seksiä harrastanut rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin syksyllä 2009 miehestä, joka tuomittiin peräti viideksi vuodeksi vankeuteen harrastettuaan seksiä hevosten kanssa. Oikeudenkäynnissä mies tunnusti tekonsa. Nyt hänen vankilatuomionsa on päättynyt alle puolentoista vuoden istumisen jälkeen.

51-vuotias ehti istua kaltereiden takana hevosseksinsä takia kuudentoista kuukauden ajan, ja hän vapautui 1. maaliskuuta kahden vuoden ehdonalaiseen vankeuteen. Tuomioistuin määräsi hänet pysymään jatkossa kaukana hevosista. Määräystä rikkoessaan mies joutuu istumaan loput viiden vuoden tuomiostaan vankilassa kokonaisuudessaan. Miehen pitää myös ilmoittautua seksirikollisten listalle, News of Myrtle Beach uutisoi.

Mies pidätettiin, kun hevostallin omistanut nainen sai hänet kiinni rysän päältä. Nainen uhkasi miestä aseella siihen saakka kunnes poliisit saapuivat paikalle. Sitä ennen omistaja oli huomannut valvontakameroiden tallenteilta miehen hiippailleen hevostallilla useana yönä ilmeisesti jakamassa rakkauttaan hevosille. Mies oli tuomittu jo vuonna 2007 samasta syystä ehdonalaiseen, mistä johtui hänen saamansa raju viiden vuoden tuomio.