Yritys myy tekaistuja Facebook-tyttöystäviä: ”Millaisen tyttöystävän sinä haluat?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteisömedioiden suosion huima nousu on luonut nettibisnekseen kokonaan uuden toimialan, jossa kymmenet suomalaisetkin yritykset rahastavat yrityksiltä suuria summia yksinkertaisimmankin Facebook-sivun luomisesta. Nyt alalle on kuitenkin tullut täysin uudenlainen yritys.

Kyseessä on uusi Cloud Girlfriend -yhtiö, joka tarjoaa hieman totuttua pidemmälle menevää palvelua yhteisömedioissa. Se myy nimittäin tekaistuja Facebook-tyttöystäviä niille, jotka haluavat esittää Facebook-kavereilleen seurustelevansa kuvankauniin neitokaisen kanssa. Palvelua ei ole vielä virallisesti julkaisti, mutta sen verkkosivuilla palvelua esitellään jo.

Palvelu kysyy asiakkaaltaan ensin tietoja hänen unelmanaisestaan ja sen mukaan luo käyttäjälle virtuaalisen tyttöystävän. Asia hoidetaan kuitenkin siten, että asiakkaan Facebook-kaverit eivät tiedä että kyse ei olekaan oikeasta tyttöystävästä. Yhtiö kirjoittaa tyttöystävän nimissä myös rakkaudentunnustuksia asiakkaan Facebook-sivulle. Suomalaisittain ongelmaksi tullee se, että palvelu tuskin tarjoaa suomenkielisiä kommentteja. Suurempi ongelma on kuitenkin se, että Facebookin säännöt kieltävät tekaistujen hahmojen rekisteröimisen.