Tästä syystä kaverisi Facebook-kuvassa on tänään eläin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Facebookin käyttäjät ovat eilen ja tänään ihmetelleet miksi heidän kaveriensa profiilikuvien tilalla näkyykin yllättäen ihmisen sijaan eläin. Kyse on tempauksesta, jolla vastustetaan eläinrääkkäystä vaihtamalla oman kuvan tilalle lemmikkieläimen kuva.

– Vaihtaakaa profiilikuvanne lemmikkieläimeksi. Ajatus on että 31. maaliskuuta mennessä Facebookissa ei olisi yhtään ihmisen kuvaa, ja sitä kautta tukisimme kampanjaa eläinrääkkäystä vastaan. Jos olet eläinrääkkäystä vastaan, niin kopio tämä ja liitä se tilaasi. Kiitos kaikille, jotka rakastavat eläimiä!

Lemmikkieläimen kuvan ei välttämättä tarvitse olla omasta lemmikistä, eli ystävän lemmikin kuva käy kampanjointiin aivan yhtä hyvin. Kampanja-aikaa on vielä tähän iltaan saakka, joten kuvan ehtii vielä hyvin muuttaa.