Räppärin keikka floppasi – ajettiin pois lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaliforniassa on parhaillaan käynnissä koko viikonlopun kestävä Coachella-festivaali, joka on perinteisesti vetänyt runsaasti superjulkkiksia yleisöön ja backstagelle. Eilen erään hiphop-artistin keikka ei mennyt aivan suunnitellusti.

Hiphop-tähti Cee-Lo Green pääsi nimittäin nousemaan lavalle 25 minuuttia myöhässä, koska hänen lentonsa oli myöhässä. Siksi esiintymisaikaa jäi jäljelle vain 20 minuuttia. Suosikkiartisti pahoitteli tilannetta yleisölle ja syytti ongelmista järjestäjiä, joiden olisi pitänyt antaa hänelle parempi esiintymisaika.

Keikan tunnelmat eivät kuitenkaan siitä parantuneet, ContactMusic.com uutisoi. Cee-Lo Green ehti esittää vain viisi kappaletta, kun festarijärjestäjä keskeytti keikan ja artisti ryntäsi suivaantuneena lavalta. Coachella-festivaali päättyy tänään, kun Kanye West nähdään illan pääesiintyjänä.