Michael Jackson oli kuolemaisillaan – lääkäri soitti stripparille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuussa 2009 kuollut poptähti Michael Jackson on pysynyt kuolemastaan saakka otsikoissa, koska hän menehtyi hyvin epäselvissä olosuhteissa. Tapauksen poliisitutkinta ja oikeuskäsittely ovat jatkuneet jo pitkään, eikä loppua ole vielä näkyvissä.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray oli soittanut kuolevan supertähden luota useita puheluita ennen kuin soitti hätänumeroon. Nyt on selvinnyt, että syyttäjän mukaan lääkärillä oli kolme naisystävää, joille soittaminen vei kohtalokkaalla hetkellä huomion laulajan ahdingosta. Yksi naisista työskenteli Spearmint Rhino Gentleman’s Clubilla Las Vegasissa.

Syyttäjän mukaan Conrad Murray teki yhteensä yksitoista puhelua niinä hetkinä, kun hänen olisi pitänyt huomata potilaansa hengenvaarallinen tilanne. Lääkärin kerrotaan rikkoneen myös Jacksonin potilassalaisuuden kehuskelemalla potilaallaan tyttöystävilleen. Stripparille lääkäri oli soittanut vain muutama minuutti ennen hätäpuhelua, jonka aikana laulaja oli jo kuollut.

Oikeuden pääkäsittelyn valamiesten valitseminen alkaa ensi kuussa.