Mitä Shenae Grimesin housuille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin nouseviin nuoriin tähtiin tällä hetkellä lukeutuva näyttelijätär Shenae Grimes näyttelee parhaillaan 90210-nuorisosarjassa yhtä sarjan pääosista. Samalla hänen tähtensä on ollut kovassa nousussa myös viihdelehdissä.

Shenae Grimes poseerasi taannoin Dirty Glam -lehden kannesssa ja sisäsivuilla vähissä vaatteissa, ja sittemmin hän tuli vilauttaneeksi hieman liikaa paljasta pintaa paparazzeille. Nyt intiimit paikat ovat pysyneet piilossa, kun neitokainen on ikuistettu poikkeuksellisen runsaasti revityissä housuissa.

19-vuotias kanadalaissyntyinen Shenae Grimes on suhteellisen lyhyellä urallaan ehditty jo palkita Gemini Awards -pystillä. Hänen ensimmäinen roolinsa nähtiin vuonna 2004 televisiosarjassa Degrassi. Pian tämän jälkeen hänet kiinnitettiin jo ensimmäiseen elokuvaansa Shania: A Life In Eight Albums. Sittemmin hänet on nähty useissa mainoksissa, televisiosarjoissa ja elokuvissa.