Aleksi Valavuori vaalivuodatuksista: ”Mikä tässä on nyt niin vaikeaa ymmärtää?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Facebookin käyttäjät ovat eilen ja tänään purkaneet harvinaisen näkyvästi tuntojaan vaalituloksesta ja erityisesti Perussuomalaisten menestyksestä. Tuhannet ihmiset ovatkin nostaneet itsensä muiden kansalaisten yläpuolelle ja kritisoineet demokratiaa ja kansanvaltaa.

Yksi toista mieltä olevista on televisiojulkkis Aleksi Valavuori, joka löi taannoin jopa vetoa siitä, että Timo Soini on Suomen seuraava pääministeri. Facebookissa Valavuori ihmettelee parhaillaan kovasti sitä että vaalitulos on aiheuttanut näinkin suuren vastareaktion.

– Päivän trendi on pitää itseään muita fiksumpana sekä kiroilla muiden tyhmyyttä ja idioottimaisuutta. Mikä tässä tuloksessa on nyt niin vaikeaa ymmärtää, numerot? Eiköhän nämä numerot ole merkki juuri yo. ylimielisyydestä, joka tulee nyt kovaa naamalle. Jos suomalaista vituttaa, hän antaa litsarin. Nyt on kyseessä maailmanhistorian isoin litsari, Aleksi Valavuori kirjoittaa.