Vauvana kidnapattu cheerleader-kaunotar Talent-tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohistiin 21 vuotta sitten tapauksesta, jossa kahden päivän ikäinen tyttövauva Alex Griffiths kidnapattiin lontoolaisesta St. Thomasin sairaalasta. Tapausta seurattiin tiiviisti myös televisiossa, kun vauvan äiti esitti julkisen vetoomuksen lapsensa palauttamiseksi.

Lapsi löytyi 17 vuorokauden jälkeen hylätystä mökistä. Nyt Alex Griffiths on noussut jälleen otsikoihin osallistuttuaan Britain’s Got Talent -kilpailuun. 21-vuotias kaunotar esitti yleisölle ja tuomaristolle Manchesterin koe-esiintymisissä Chicago-musikaalista tutun I Can’t Do It Alone -tanssin. Alex on harrastanut tanssia kolmevuotiaasta saakka ja toimii nykysin myös cheerleaderina. Tarinaansa hän ei halunnut tuomaristolle kertoa.

– Haluan tehdä vaikutuksen ihmisiin siksi kuka minä olen ja mitä minä voin tehdä. En siksi, että minut kidnapattiin lapsena. Ihmisten mielestä minun olisi pitänyt kertoa historiastani tuomaristolle, niin olisin päässyt helpommin jatkoon. Surullisilla tarinoilla saa usein tuomariston puolelleen. Minä halusin kuitenkin jättää sen kertomatta, Alex Griffiths kertoo myöhemmin esitettävässä ohjelmassa.