BB-Antti ja Idolsin Ibi Love floppasivat vaaleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisissä eduskuntavaaleissa läpi meni yllättävän monta julkkisnimeä, joista erityisesti Kike Elomaan äänisaalista on ihmetelty laajasti varsinkin sosiaalisessa mediassa. Aivan kaikki mukana olleet julkkikset eivät kuitenkaan osoittautuneet varsinaisiksi ääniharaviksi.

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut Antti Kurhinen oli mukana Piraattipuolueen listoilla, mutta hän jäi odotetusti eduskunnan ovien ulkopuolelle. Kurhinen sai lopulta ainoastaan 52 ääntä. Aiemmin Antti kertoi olevansa hyvin toiveikas läpimenostaan ja hänen tuleva ex-vaimonsa BB-Henna maalaili jo kuvaa itsestään kansandustajan vaimona taannoisessa Maria!-ohjelman haastattelussa.

Eduskuntavaaleissa oli Suomen Kommunistisen Puoleen ehdokkaana myös Ibi Love, joka on tullut televisiokatsojille tutuksi Idols-ohjelman monilta tuotantokausilta. Neitokainen, oikealta nimeltään Iida Lukander, muistetaan erityisesti sekavasta käyttäytymisestään ja muiden esitysten häiritsemisestä. Vaaleissa hän osoittautui Kurhisen tavoin flopiksi, sillä äänimäärä jäi vaivaiseen 39 ääneen.