Finnair Plus -pisteillä saa nyt silikonirinnat ja rasvaimun

Matkailu · Stara.fi

Suomalainen lentoyhtiö Finnair on laajentanut yhteistyökumppaneidensa määrää ja samalla mukaan on tullut mielenkiintoisia uusia yrityksiä. Paljon Finnairilla tai sen kanssa samassa allianssissa lentävät kanta-asiakkaat voivat nimittäin jatkossa käyttää kertyneitä Finnair Plus -pisteitään esimerkiksi silikonirintojen hankkimiseen.

Finnairin kanta-asiakaspisteet käyvät nimittäin nykyisin myös Nordströmin sairaalassa, joka on tunnettu lähinnä kauneusleikkauksistaan. Ihan kuka tahansa ei suurempia rintoja pelkillä lennoilla saa, sillä sellaiseen operaatioon kuluisi 3.180.000 pistettä. Kasvojen kohotukseen tarvitaan vieläkin enemmän, 4.640.000 pistettä. Sen sijaan yläluomileikkauksen saa jo 780.000 pisteellä.

Kotimaan lennoista saa 1.000 pistettä ja Aasian lennoista 4.000 pistettä. Siten esimerkiksi yksisuuntaisia Bangkokin lentoja silikonirintoihin tarvittaisiin 750 ja kotimaan lentoja 3.000.