Hilary Duff julkaisi herutuskuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä julkisuuteen aikoinaan noussut Hilary Duff muistetaan Lizzie MzGuire -televisiosarjastaan. Sittemmin Duff laajensi uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin, sillä hän teki sopimuksen kirjasarjan kirjoittamisesta.

Viime syksynä Duff julkaisi ensimmäisen nuorille aikuisille suunnatun romaaninsa Elixir, joka on julkaistu jo ympäri maailmaa. Taannoin Hilary julkaisi Twitter-blogissaan kuvan muodonmuutoksestaan. Nyt hän on julkaissut lisää materiaalia, ja tuoreessa kuvassa hän poseeraa ystävänsä kanssa varsin antavassa paidassa.

Hilary Duff

23-vuotias Hilary Duff avioitui viime kesänä NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Sitä ennen hän sai nimettömäänsä miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen. Avioliittoon pari vihittiin viime kesänä Santa Barbarassa. Duff on paljastanut pitävänsä avioliittonsa mielenkiintoisena muun muassa lähettämällä seksikuvia miehelleen. Tähti kuitenkin vaatii miestään pitämään kuvat visusti vain itsellään.