Irinan Shaykin sääret pitkät kuin nälkävuosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Kerroimme eilen kuinka Irina poseerasi täysin alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa. Nyt kaunotar on kuvattu siviilissä osallistumassa julkkisjuhliin lyhyessä mekossa. Asu korosti erityisesti huippumallin pitkiä paljaita sääriä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa tänä vuonna poseerannut Irina on nyt valjastanut näyttävän ulkomuotonsa hyvän asian puolesta. Hän poseeraa nimittäin täysin alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa. Kuvan on ikuistanut valokuvaa Brian Bowen Smith.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä.

Uusimmat