Kari Tapion poika Jani Jalkanen siirtyi artistiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen iskelmätähti Kari Tapio menehtyi taannoin sairauskohtaukseen. Nyt hänen poikansa Jani Jalkanen on siirtynyt soolouralle. Kaksikymmentä vuotta Kari Tapion orkesterissa isäänsä säestänyt Jani ryhtyy esiintymään soolona.

Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa nousevat lavalle Vantaan Tulisuudelma -ravintolassa tiistaina 26. huhtikuuta. Tuolloin yhtyeelle jaetaan myös platinalevyt Kari Tapion Vieras paratiisissa -albumista.

Bändi julkaisee lähiaikoina ensimmäisen oman singlensä, ja ensimmäinen albumi julkaistaan alustavien tietojen mukaan ensi syksynä. Yhtyeen kappaleiden taustalla biisintekijöinä toimii monia tuttuja iskelmätähtiä, ja levyllä kuullaan myös Kari Tapion sanoittama kappale. Musiikillisesti bändi jatkaa pitkälti samoilla linjoilla edesmenneen Kari Tapion kanssa.