Legendaarinen Hullu Poro aukeaa torstaina Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle avataan ensi torstaina uusi yli 2.000 neliömetrin ravintolamaailma kolmessa kerroksessa. Uudet ravintolat ovat Hullu Poro, Miami ja Skål. Kiirastorstaina alkavat avajaisjuhlat jatkuvat koko viikonlopun ja pääsiäispyhien ajan.

Ravintolamaailmaan tulee sekä ruokailuun, illanviettoon että yökerhotoimintaan soveltuvia ravintoloita. Hankkeen pääyhteistyökumppanina on Leviltä tutun Hullu Poro -ravintolan omistaja ja yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari. Tampereen Hullu Poro avaa ovensa Koskikeskuksen kolmannessa kerroksessa.

Soittoruokala Sahan tilalle avautuu amerikkalaishenkinen Miami, jonka viereen tulee kahvila-drinkkibaari Skål. Lisäksi kesäaikaan asiakkaita palvelee välikerroksen aurinkoterassi Sunset Terrace. Ravintoloiden makumaailmaa on ollut mukana luomassa tunnettu tv-kokki ja yrittäjä Alex Nurmi.

– Uusi ravintolamaailma tuo Tampereelle sellaista aitoa lappilaista, amerikkalaista ja ruotsalaistakin eksotiikkaa, mitä Tampereella ei vielä ole nähty. Tärkeintä ravintoloissamme on hyvä fiilis, kertoo toimitusjohtaja Teemu Aaltonen Koskiravintolat Oy:stä.