Nuorten naisten topless-tanssi kiellettiin Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten, että Thaimaan viranomaiset päättivät perustaa sikäläisen Songkran-uudenvuoden ajaksi erityisiä alkoholivapaita vyöhykkeitä. Niiden sisällä alkoholin nauttiminen, myyminen ja hallussapito oli kiellettyä ja olisi voinut viedä jopa vankilaan.

Nyt Thaimaan viranomaiset ovat suivaantuneet paljaista rinnoista. Kolme nuorta naista nähtiin nimittäin Bangkokin keskustan ruuhkaisella juhla-alueella Songkran-juhlan aikana tanssimassa yläosattomissa. Tapaus johti laajempaan käsittelyyn, ja nyt rintojen paljastelu on tuomittu jyrkästi.

Thaimaan kulttuuriministeri Nipit Intarasombat julkaisi tänään tiedotteen, jonka mukaan topless-tanssi oli erittäin epäsopivaa ja tuomittavaa, uutistoimisto AP raportoi. Ministeri toivoi, että myös muut thaimaalaiset tuomitsevat sen. Jatkossa topless-tanssijoita ei saa uudenvuoden juhlan aikaan enää kaduilla näkyä. Tapaus sattui Bangkokin maailmankuulun Patpong-tyttökadun lähistöllä ja se tuli julki turistin taltioiman videon ansiosta.