Serena Williamsin peliasu kuin kokovartalokondomi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams on pysynyt viime aikoina poissa tenniskentiltä loukkaantumisiensa vuoksi. Urheilumaailman muodokkaimpiin tähtiin lukeutuva Williams joutui pitämään pitkään taukoa pelikentiltä, mutta nyt tilanne on paranemaan päin.

Serena valitteli aiemmin kärsineensä jopa masennuksesta, mutta nyt hän on palannut pelikentille. Williams on nimittäin julkaissut itsestään kuvan pelaamassa tennistä varsin erikoisessa peliasussa. Hän muistutti ”kokovartalokondomissaan” enemmän mäkihyppääjää kuin tennistähteä.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995 ja on sittemmin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi Serena nousi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. 29-vuotias Serena on voittanut urallaan muiden muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti.

Serena Williams