Unelmien poikamiestytön pää auki kajakkionnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin viime kesänä uuden televisiokaunottaren nakuiluista, kun Unelmien poikamiestyttö -realityohjelmasta tuttu 26-vuotiaan Ali Fedotowskyn väitettiin poseeranneen yläosattomissa nettikameran kuvissa.

Sittemmin väitteet todettiin perättömiksi. Nyt Ali Fedotowsky on joutunut ikävään onnettomuuteen ollessaan sunnuntaina miesystävänsä kanssa romanttisella kajakkireissulla. Kovassa virrassa kajakki kaatui ja televisiotähti löi päänsä vedenalaiseen kiveen sillä seurauksella, että päähän tuli suuri haava.

Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa haava ommeltiin viidellä tikillä. Hieman ennen reissuaan Ali kertoi Twitter-blogissaan suuntaavansa kajakkiretkelle La Jollan alueelle. Parhaillaan kaunotar suunnittelee häitä miehensä Roberto Martinezin kanssa.