Charlie Sheenille uusi vakava takaisku: ”#Losing”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta taannoin potkut saanut näyttelijä Charlie Sheen on ollut viime kuukausina tukalassa tilanteessa työelämänsä lisäksi myös henkilökohtaisessa elämässään. Nyt vuorossa on uusi vakava takaisku, jonka perusteella Sheenin slogan #Winning on viihdelehdissä käännetty muotoon #Losing.

Charlie Sheen menetti huumesekoilujensa seurauksena lapsensa, mutta myöhemmin oikeus kumosi päätöksen ja Sheen sai taas tavata lapsiaan. Hänen ex-vaimonsa Brooke Mueller jatkoi kuitenkin oikeuskäsittelyä, ja nyt asiassa on tapahtunut uusi käänne. Tuomioistuin on nimittäin kumonnut Sheenin huoltajuuden lapsiinsa ja myöntänyt Muellerille pariskunnan kahden lapsen yksinhuoltajuuden.

Päätös tuli hienoisena yllätyksenä, sillä taannoin paljastui, että myös Brooke Mueller on käyttänyt kokaiinia ja on huumeriippuvainen. Hän ei ole suostunut kommentoimaan tuoretta käännettä lehdistölle. Sheenin ex-vaimo käy parhaillaan vieroituksessa päästäkseen eroon huumeriippuvuudestaan. Vieroitushoidon ajan Muellerin äiti pitää huolta lapsista.