Elsa Pataky piti hauskaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen näyttelijäkaunotar Elsa Pataky on suomalaisille vielä varsin tuntematon kaunotar, mutta espanjankielisillä markkinoilla hän on suosittu tähti. Kaunotar nousi taannoin otsikoihin myös Yhdysvalloissa vilauteltuaan televisiohaastattelussa.

Nyt Elsa on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään rannalla. Aviomies Chris Hemsworth ei ollut mukana, kun latinokaunotar hurmasi rannan miehet upealla olemuksellaan. Pataky oli pukeutunut vesileikkejä ja auringonpalvontaa varten mustiin bikineihin.

33-vuotias espanjalainen Elsa Pataky lopetti aikoinaan koulunsa saatuaan roolin suositusta Al Salir De Clase -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty lähes parissakymmenessä espanjalaisessa ja ranskalaisessa elokuvassa, mutta englanninkielisillä markkinoilla hän on vielä uusi tuttavuus. Elsan ensimmäinen suurempi rooli oli Snakes on a Plane -leffassa yhdessä Samuel L. Jacksonin kanssa. Elsa Pataky seurusteli taannoin näyttelijä Adrien Brodyn kanssa, mutta suhde kariutui toukokuussa 2009. Nykyisin hän on naimisissa näytteliä Chris Hemsworthin kanssa.