Foo Fighters antoi fanilleen ikimuistoisen privaattishow’n – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Foo Fighters saapuu esiintymään ulkoilmakonserttiin Helsingin Kalasatamaan sunnuntaina 26. kesäkuuta. Dave Grohlin luotsaamaa yhtyettä on saatu odotella Suomeen kesästä 2008 lähtien, tuolloin Foo Fighters valloitti komeasti Provinssirockin päälavan.

Nyt menestysyhtye on palannut juurilleen, sillä se on esiintynyt faninsa autotallissa. Fani voitti poikkeuksellisen yksityiskeikan kilpailussa, ja tunnelma oli todella katossa. Nyt keikalta taltioitu video on julkaistu verkossa. Videota kommentoineet ovat kritisoineet sitä, että harvat paikalle päässeet fanit keskittyivät kuvaamiseen enemmän kuin rokkaamiseen.

Dave Grohl alkoi kirjoittaa biisejä jo Nirvanan aikoina ja osa kappaleista päätyikin Foo Fightersin debyyttialbumille, josta tuli yksi vuoden 1995 menestysalbumeita. Foo Fighters viimeistelee parhaillaan uutta levyään, jonka parissa on yhtyeen lisäksi työskennellyt myös tuottaja Butch Vig. Grohl ja Vig ovat tehneet yhteistyötä viimeksi Nirvanan Nevermind-albumilla. Foo Fightersin uusi levy julkaistaan huhtikuussa.

Uusimmat