”Liikuntarajoitteinen” nainen jäi kiinni – työskenteli vatsatanssijana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nainen erosi taannoin miehestään ja sai tuomioistuimen vakuutetuksi siitä, että hän tarvitsee liikuntarajoitteisuutensa vuoksi elatusapua. Tuolloin oikeus tuomitsi ex-aviomiehen maksamaan naiselle 600 euroa kuukaudessa.

Nyt oikeus on tullut toisiin ajatuksiin ja kumonnut tuomion blogissa julkaistun valokuvan vuoksi. 37-vuotias ex-aviomies Brian McGurk löysi nimittäin naisen nettiblogista valokuvia, joissa tämä esiintyy vauhdikkaana vatsatanssijana vailla selvää liikuntarajoitteisuutta. 43-vuotias Dorothy McGurk on saanut vuodesta 1997 saakka elatusapua, mutta nyt maksua pienennettiin 300 euroon.

Oikeus katsoi kuvan todistavan, että naisella ei ole liikuntarajoitteisuutta ja määräsi elatusmaksut pienennettäväksi. Lisäksi oikeus määräsi naisen muuttamaan pois pariskunnan yhteisestä asunnosta, New York Daily News uutisoi. Lisäksi nainen joutuu maksamaan 4.000 euroa ex-miehensä oikeudenkäyntikuluja. Ex-aviomies kertoi lehdelle vaimonsa valehdelleen sekä hänelle että oikeudelle.