Maci Bookout hankki silikonit ja poseerasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan Teiniäidit-realitysarja on tehnyt jo useammistakin tähdistään julkkiksia, joista eräs on kunnostautunut syyllistymällä muiden muassa pahoinpitelyyn kameroiden edessä. Nyt otsikoissa on vuorostaan 19-vuotias Maci Bookout, joka nähdään bikineissä.

Bikineitäkin olennaisempaa kuvassa on se, että siinä Maci esittelee ensimmäisen kerran uudet silikonirintansa. Televisiotähtenä lienee selvää, että rintoja on suurennettu nimenomaan realitysarjasta saaduilla rahoilla.

Neitokaisen ratkaisua pidetään kuitenkin parempana kuin rahojen käyttämistä huumeisiin toisten Teiniäidit-tähtien tavoin. Taannoin Maci Bookout oli otsikoissa, kun hänet oli kuvattu nauttimassa alkoholia alaikäisenä. Myöhemmin hän puolusti käyttäytymistään.

Uusimmat