Mallikaunottaren kasvot silvottiin – teki näyttävän paluun missikisaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Plastiikkakirurgia yhdistetään yleensä lähinnä turhamaisuuteen ja ylettömään nuorekkuuden tavoitteluun. Kolikon toisella puolella ovat kuitenkin operaatiot, joissa kirurgit korjaavat esimerkiksi kasvojen vakavia vaurioita. Nyt eräs kaunotar on ikionnellinen leikkauksen tuloksesta.

Mallikaunotar Jo Minto joutui neljä vuotta sitten traagisen tapahtuman uhriksi, kun neitokaisen kasvoihin osui vieressä istuneen miehen heittämä oluttuoppi, joka lensi suoraan päin ja hajosi sirpaleiksi silpoen kasvot pahasti. Kaunottaren malliura oli välittömästi katkolla, kun sairaalassa kasvoihin jouduttiin ompelemaan peräti 35 tikkiä. Mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan.

23-vuotiaalle Mintolle suoritettiin neljän päivän aikana sairaalassa useita leikkauksia, joissa hänen kasvonsa yritettiin pelastaa. Kasvojen ihosta, silmästä ja lihaksista poistettiin suuri määrä pienenpieniä lasinsirpaleita. Kuin ihmeen kautta neitokaisen kasvot saatiin pelastettua uskomattoman hyvin, ja nyt hän on palannut malliuralle. Katso kuva tästä. Kaiken lisäksi Jo Minto on parhaillaan taas mukana Miss Edinburgh -kauneuskilpailun finaalissa.