Typeryyden huippu: Mies uhkasi realityjulkkista puukolla paparazzien edessä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa liikkuu supertähtien lisäksi jonkin verran myös rikollisia, narkkareita ja muita sekopäisiä laitapuolen kulkijoita. Nyt eräs heistä, tatuoitu wannabe-kovis, on osoittanut olevansa tyhmempi kuin miltä ensinäkemältä vaikuttikaan.

Sankka joukko paparazzeja oli perjantai-iltana hollywoodilaisen Roxbury-yökerhon edustalla, jossa he kuvasivat Dr. 90210 -realitysarjan tähteä Robert Rey’tä. Kesken haastattelun kuviin astui kameroiden takaa mieshenkilö, joka ei ilmeisesti pitänyt realitytähden paljastavasta paidasta.

Kuva: TMZ

Ensin sekopää vaikutti vain vitsailevan, mutta sitten hän veti yllättäen esiin puukon, jolla hän uhkasi julkkistähteä. Koko tilanne tallentui videokameroille, joiden nauhoilta nähdään miten näyttelijä äimisteli outoa tilannetta ja ihmetteli missä poliisit ovat kun heitä tarvitaan. Sekopään ystävä sai tämän jälkeen vedettyä miehen pois tilanteesta ja kameroiden edestä.