Palvelukseen halutaan: Virheettömiä neitsyeitä C-kupin rinnoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on aika ajoin nähty varsin hauskojakin työpaikkailmoituksia, joissa on ollut mukana myös hieman kyseenalaisia vaatimuksia. Täkäläiset yritykset ovat pysytelleet kuitenkin selvästi hyvän maun puolella, mikäli ilmoituksia verrataan kiinalaisiin.

Nyt kiinalainen nettiyhtiö hakee nimittäin palvelukseensa Henanin provinssin alueella kauniita naisia, joiden tulee olla seksuaalisesti koskemattomia ja heillä tulee olla C-kupin rinnat. Naisilla ei saa myöskään olla arpia tai vammoja vartalossaan. Ilmoituksesta on noussut Kiinassa suuri kohu, sillä ilmoitusta pidetään seksistisenä, Malaysia Chronicle -lehti uutisoi.

Oma vaikutuksensa ärtymyksen syntymiseen on ollut se, että ilmoituksella ei haeta alusvaatemalleja tai rintaliivien testaajia, joilta C-kupin rintoja olisi ehkä voinut vaatiakin. Niiden sijaan ilmoituksella haetaan henkilökuntaa teeplantaasille noukkimaan teenlehtiä 500 juanin päiväpalkalla. Scenic Area Development -nimisen yrityksen edustaja Xi Jiuhua Shan vahvisti, että ilmoitus ei ole pilaa, vaan sen avulla haetaan henkilökuntaa Virgin Lips Tea -tuotteen valmistamiseen, sillä sen teenlehdet on mainostekstin mukaan noukittu neitsyeiden huulilla.