Ravintola tarjosi nelivuotiaalle tuhdin vodkapaukun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka amerikkalainen ravintola juotti kaksivuotiaan pojan vahingossa juovuksiin tarjoamalla hänelle appelsiinimehun sijaan valkoviini-sangriaa. Kyseessä ei ollutkaan yksittäistapaus, sillä nyt vastaavia on jo yhteensä kolme.

Tuoreimmassa kohujutussa neljävuotias Brooklyn-tyttö juotettiin Chicagon Morgan Parkissa sijaitsevassa Chili’s-ravintolassa juovuksiin sillä seurauksella, että lapsi jouduttiin kiidättämään sairaalaan vatsahuuhteluun alkoholin yliannostuksen takia. Tytölle tilattiin suklaapirtelö, mutta hän saikin eteensä jotain aivan muuta.

Suklaapirtelön sijaan tarjoilija toi lapselle drinkin, joka koostui muiden muassa suklaakastikkeesta ja vodkasta. Lapsi ehti juoda drinkkiä hetken aikaa ennen kuin hän kertoi äidille, että ei pidä sen mausta. Äiti maistoi drinkkiä ja huomasi heti että se sisältää runsaasti alkoholia. Hän soitti paikalle poliisit ja ambulanssin, jolla lapsi vietiin sairaalaan.

Ravintola väittää, että kyseessä oli inhimillinen erehdys, koska drinkki ja suklaapirtelö olivat olleet baaritiskillä vierekkäin. Kyseessä on siis lyhyen ajan sisällä jo kolmas tapaus, jossa pikkulapsi juotetaan ravintolassa juovuksiin. Ei siis ihme, että Yhdysvalloissa kritisoidaan parhaillaan rajusti ravintoloiden käytäntöjä ja vaaditaan asiaan muutosta.