Snoop Dogg on ei-toivottu artisti – porttikielto myös Hollantiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja siten artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Snoopin on määrä esiintyä myös ensi kesänä Britanniassa Glastonburyn jättifestivaaleilla.

Tällä kertaa Snoop Dogg on katsottu ei-toivotuksi henkilöksi Hollannissa, jonne häntä ei haluta päästää esiintymään. Tähden oli määrä esiintyä maassa 27. kesäkuuta Parkpop-festivaaleilla, mutta nyt keikkajärjestäjät ovat joutuneet poistamaan artistin esiintyjälistalta, BBC uutisoi.

Kaupungin pormestari ja viranomaiset esittivät festarijärjestäjälle toivomuksen valita tilalle toisen ”avoimemman ja ystävällismielisemmän” artistin. Snoop Doggin taustavoimat julkaisivat asiasta tiedotteen, jossa he totesivat artistin olevan järkyttynyt päätöksestä estää hänen esiintymisensä maassa. Viralliseksi selitykseksi ilmoitettiin, että viranomaiset eivät kykene tarjoamaan tarvittavaa turvallisuutta artistille.