Televisiosarja lopetettiin jo kolmen jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana lukuisia televisiosarjoja on lopetettu, mutta parin viime kuukauden aikana tahti on kiintynyt huomattavasti entisestään. Tässä kuussakin useita menestyssarjoja on lopetettu. Mukaan mahtuu toki myös uusia floppeja.

Viime viikolla Working Class -televisiosarja kohtasi yllättäen tiensä pään jo 12 jakson jälkeen. Tuorein tapaus panee vielä paremmaksi, sillä CBS-kanavan Chaos-televisiosarja on nyt lopetettu jo kolmen jakson esittämisen jälkeen.

Freddy Rodriguezin ja Eric Closein tähdittämä sarja sai Hollywood Reporter -julkaisun mukaan surkean vastaanoton niin kriitikoiden kuin katsojienkin taholta. Ensimmäistä jaksoa katsoi 6,4 miljoonaa katsojaa, mutta kolmatta jaksoa seurasi enää 5,5 miljoonaa silmäparia. Se riitti siihen, että kanava päätti lopettaa saman tien koko sarjan.