Halle ja Christina ihastuttivat antavilla kaula-aukoillaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry erosivat keväällä 2010, ja viime aikoina Aubry on ryhtynyt vaatimaan heidän yhteisen Nahla-tyttärensä yhteishuoltajuutta ja virallista vahvistusta isyydelleen.

Nyt Halle Berry on ikuistettu Silver Rose -tapahtumassa yhdessä poptähti Christina Milianin kanssa. Molemmat julkkistähdet olivat valinneet asukseen keskimääräistä antavammalla kaula-aukolla varustetun cocktail-mekon. Ei siis ihme, että he saivat miehiltä varsin paljon huomiota.

Halle Berry jätti taannoin elokuvaroolinsa keskittyäkseen oikeustaisteluun. Viime aikoina eroriita on kärjistynyt, kun vanhemmat ovat ajautuneet riitaan jopa lapsen ihonväristä. Berryn mukaan lapsi on musta ja Aubryn mukaan valkoinen. Berry on People-lehden mukaan vakavasti huolissaan tyttärensä hyvinvoinnista silloin kun tämä on isänsä hoivissa. Siksi hän vastustaa huoltajuuden myöntämistä isälle.