Jennifer Hudson laihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja laulajatähti Jennifer Hudson joutui pari vuotta sitten traagisten tapahtumien keskipisteeseen, kun hänen veljensä ja siskonpoikasa murhattiin sukulaismiehen toimesta. Sittemmin popparin tyyli on muuttunut rajusti, ja viime kuukausina paino on pudonnut silmissä.

Jennifer synnytti taannoin esikoisensa ja pääsi ainakin ulkoisesti yli perheensä traagisista tapahtumista. Muutos onkin ollut viime aikoina melkoinen, sillä tähti on muuttunut kuin uudeksi ihmiseksi. Aiemmin rehevästä ulkomuodostaan tunnistettu Jennifer Hudson on laihduttanut huimasti, ja laulajan mukaan edes vanhat koulutoverinsa eivät olleet tunnistaa häntä. Maanantaina Jennifer esitteli uusia muotojaan Lontoossa ITV-kanavan studioilla.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin viime elokuussa. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.