Idol-tuomarin raju paljastus: ”Tuottaja raiskasi ja olin pedofiilin uhri”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -ohjelman tuomarina taannoin toiminut Kara DioGuardi nähtiin edellisen tuotantokauden päätösjaksossa strippaamassa hyväntekeväisyyden nimissä. Sittemmin kohukaunotar nähtiin alastomana Allure-lehden sivuilla.

Nyt Kara DioGuardi on avautunut taannoisesta synkästä kokemuksestaan. Hän kertoi joutuneensa vuonna 2000 raiskauksen uhriksi, kun ”varsin nimekäs tuottaja” raiskasi hänet illallistreffien päätteeksi. Mies oli Karan mukaan hypännyt yllättäen hänen päälleen ja alkanut puhua sekavaa espanjaa. Julkkiskaunotar tekee paljastuksensa tuoreessa A Helluva High Note -kirjassaan, joka julkaistaan 26. huhtikuuta.

Raiskauksen lisäksi Kara paljastaa kirjassaan joutuneensa yksitoistavuosiaana perheystävän seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Mies oli eräänä päivänä vienyt tytön vajaan, jossa hän oli kosketellut paidan ja housujen alla luvattomasti tämän intiimeimpiä ruumiinosia. Näiden lisäksi DioGuardi kertoo kuinka musiikkituottaja oli lähettänyt hänet kolmeksi päiväksi ”kirjoittamaan musiikkia” nimekkään artistin kanssa. Todellisuudessa reissulla katsottiin venäläistä pornoa ja keskenään seksiä harrastavia strippareita.