Kate Hudson katuu silikonirintoja: ”Minulla on liian isot rinnat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson oli viime kesänä otsikoissa uusien silikonirintojensa merkeissä. Lopputulos on hädin tuskin näkyvä, mutta tähti itse kertoi olevansa tyytyväinen luonnollisen kokoisiin rintoihinsa. Parhaillaan kaunotar odottaa toista lastaan, eikä ole raskauttaan piilottellut.

Muse-yhtyeen Matthew Bellamylle jälkikasvua odottava 31-vuotias Kate Hudson on nyt yllättänyt kääntämällä takkinsa rintojensa suhteen, sillä raskauden aikana ne ovat kasvaneet entisestään.

– Vihaan niitä. Minulla oli aiemmin A-kupin rinnat ja nyt ne ovat jo lähes D-kuppia. Isot rinnat ovat joskus hauskat, mutta eivät läheskään aina. Lisäksi rakastan muotia ja isot rintani eivät ole parhaat mahdolliset moniin asuihin. Ne ovat hauskimmat silloin kun ei ole vaatteita päällä, sillä silloin ne ovat loistavat, Kate Hudson kertoi In Style -lehdelle.

Kate ja Matthew tapasivat viime vuoden huhtikuussa Coachella-festivaalien backstagella ja ryhtyivät pian seurustelemaan. Hudsonilla on ennestään yksi 7-vuotias Ryder-poika ex-aviomiehensä Chris Robinsonin kanssa.

– Uusi sisar tai veli Ryderille on Hudsonin mielestä todella upea asia. Raskaus ei ollut suunniteltu ja se tapahtui vahingossa, mutta se oli silti ihana yllätys Katelle. Matthew Bellamy on myös todella innoissaan tulevasta isyydestään, joten kaikki on kunnossa, lähde kertoi taannoin Us Weekly –lehdelle.