Maria Sharapova saa miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Tämä trendi johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että monet naispuolisista tennistähdistä ovat varsin näyttäviä kaunottaria.

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova on yksi näyttävimmistä tenniskaunottarista, ja hän on viime aikoina poseerannut näyttävissä mallikuvissa. Tänään 24 vuotta täyttävä urheilukaunotar nähdään nyt syntymäpäivän kunniaksi koostetussa kuvagalleriassa esittelemässä muiden muassa upeaa bikinivartaloaan.

24-vuotias Sharapova kihlautui taannoin koripallopelaaja Sasha Vujacicin kanssa. Slovenialainen mies pelaa nykyisin Los Angeles Lakersissa. Pariskunta on seurustellut viime vuodesta alkaen. Maria sai mieheltään hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen.