Uskoisitko Miranda Kerr synnytti neljä kuukautta siten?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa yhdessä malliäitinsä kanssa rintaruokinnan merkeissä.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenyt pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään. Äitiysloma ei lopulta kuitenkaan jäänyt pitkäksi.

Nyt Miranda Kerr on nimittäin palannut malliuralleen ja on tuoreimpien kuvien perusteella karistanut nopeasti viimeisetkin raskauskilot. Huippumalli nähtiin äskettäin poseeraamassa huipputimminä bikinikuvauksissa Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä.