Nuoresta tytöstä pelottava esimerkki liiallisesta rusketuksesta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkkistähdet niin Suomessa kuin maailmallakin ovat jääneet koukkuun rusketukseen, sillä aika ajoin rusketuksen hallinta lähtee käsistä. Silloin tuloksena on lähinnä myötähäpeää, jollaista on saatu todistaa muutamia kertoja myös suomalaisilla julkkistähdillä.

Nyt amerikkalainen Brain Magazine on keksinyt liialliseen rusketukseen kohdistuvalle ”taudille” myös nimen, sillä kyseessä on lehden mukaan ”Jersey Shore -syndrooma”. Termi viittaa suosittuun The Jersey Shore -realityohjelmaan, jonka tähdet näyttävät nukahtaneen iltaisin solariumiin. Samaan aikaan Chru Dat -verkkosivusto julkaisi esimerkin siitä miten liiallinen ruskettuminen muuttaa nuoren tytön ulkonäköä. Kuvissa nähdään vaalean kaunottaren muodonmuutos viiden vuoden aikana.