Suomen seksikkäimmät DJ:t ihastuttavat nörttejä Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-parivaljakko Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen on esiintynyt tiskijukkana Suomessa jo pitkään. Nyt vuorossa on kuitenkin maailmanvalloitus, kun Suomen seksikkäimmät DJ:t suuntaavat keikoille Pariisiin.

Metropoli-lehti kertoo, että Suvi ja Nina on palkattu esiintymään suureen Pariisissa järjestettävän kansainväliseen IT-alan konferenssiin 26. – 27. toukokuuta Lehden mukaan tapahtuman järjestäjä halusi tapahtumaansa jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ja hän löysi DJ-kaunottaret verkosta. Konferenssi kerää Ranskaan maailman johtavat Java-asiantuntijat.

Tieto keikasta kantautui myös suositun pariisilaisen Rex Clubin tietoon, ja neitokaiset esiintyvät samalla reissulla myös siellä. Rexissä ovat vuosien varrella esiintyneet lukuisat DJ-alan maailmantähdet, joten suomalaisillekin on nyt mahdollisuus saada jalkansa – tai tässä tapauksessa korkokenkänsä – oven väliin kansainvälisillä DJ-markkinoilla. Katso kuvat neitokaisista alta.

The Babes DJ