Teinipoika vaatii itselleen pidempää vankilatuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuomioistuimessa vankeuteen tuomitut henkilöt valittavat usein tuomiostaan, ja lähes poikkeuksetta valituksen tarkoitus on saada vankilatuomio lyhennettyä tai kokonaan poistettua. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön.

Nyt eräs 18-vuotias teinipoika vaatii nimittäin itselleen oikeudessa aiemmin määrättyä pidempää vankilatuomiota, koska hän haluaa viettää aikaansa mieluummin vankilassa kuin vuosia sitten eronneiden vanhempiensa kanssa. Pojan kasvatti isoäiti, joka ei kuitenkaan enää voi ottaa hänestä vastuuta. Vankilaan päästäkseen Wang Ping -niminen poika syyllistyi useisiin rikoksiin, jotka kaikki hän myös auliisti tunnusti poliisille, Chongqing Evening News uutisoi.

Koulunsa jo vuosia sitten keskeyttänyt poika tuomittiin alunperin useista vuosina 2008 – 2009 tapahtuneista varkauksista. Viime kuussa tuomioistuin langetti hänelle kahden vuoden vankilatuomion. Vankilaan päästyään poika tunnusti kolme rikosta lisää, jotta hän saisi yli tuplattua tuomionsa peräti neljään ja puoleen vuoteen. Tuomareiden kysyessä pojan motiivia hän vastasi ettei perhe enää rakastanut häntä ja että vankilassa on parempi olla kuin kotona.