Suosikkinäyttelijän molemmat vanhemmat kuolivat 12 päivän sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille muiden muassa Maailmojen sota -elokuvasta tunnetuksi tullut amerikkalainen näytteliä Tim Robbins on joutunut kokemaan harvinaisen traagisen pariviikkoisen. Hänen molemmat vanhempansa kuolivat nimittäin vain 12 päivän välein.

Viime sunnuntaina Tim Robbins menetti äitinsä, muusikko Mary Robbinsin, joka kuoli 78-vuotiaana sydänkohtaukseen Meksikossa. Vain kaksitoista päivää aiemmin näyttelijän isä oli niin ikään menehtynyt. Gil Robbins kuoli 80-vuotiaana eturauhassyöpään. Vanhemmat olivat ehtineet olla naimisissa 59 vuoden ajan, The Hollywood Reporter uutisoi.

Gil Robbins oli 60-luvulla mukana suuren suosion saaneessa Highwaymen-yhtyeessä. Mary Robbins puolestaan opiskeli nuorempana musiikkia ja ryhtyi artistiksi 50-luvulla. Tim Robbinsin lisäksi pariskunnalla oli kolme muutakin lasta ja neljä lastenlasta.