Adriana Liman peppu pääosassa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin äskettäin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar ihastuttaa kuvillaan nykyisin aktiivisesti erityisesti naistenlehtien lukijoita.

Viime viikolla Adriana kuvattiin Milanossa, Italiassa, kun hän oli illastamassa yhdessä aviomiehensä kanssa. Victoria’s Secretin huippumalli ja Montepaschi Siena -joukkueen urheilutähti nauttivat toisistaan ja hyvästä ruoasta Le Pitit -ravintolassa. Nyt Adriana on taas elementissään, kun hän poseeraa mallikuvissa yläosattomissa ja alusvaatteisillaan.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.