Alessandra Ambrosio vilautteli festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime päivinä mallikaunotar on nähty jo useampaankin otteeseen näyttävissä mallikuvissa ja lehtien kansissa. Työkiireiltään hän ehti kuitenkin äskettäin nauttimaan monien muiden julkkistähtien kanssa Kaliforniassa järjestetyistä Coachella-festivaaleista. Alkoholittomia juomia nauttinut kaunotar vilautteli samalla hameensa sisältöä istuskellessaan maassa.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.

alessandra ambrosio gq