Barack Obaman lapsuuden piraattikuva julkaistiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on tullut myös viihdelehtien sivuilta tutuksi hauskoilla letkautuksillaan ja lähes standupmaisella esiintymisellään. Kollegoihinsa nähden lähes ylivertaiset esiintyjälahjat omaava Obama nähdään parhaillaan lapsuuskuvissa The New York Times -lehden verkkosivuilla.

Lehti on julkaissut muutamia Barack Obaman lapsuuskuvia, joista eräs on noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Kyseisessä kuvassa tuleva presidentti nähdään nimittäin äitinsä kanssa pikkupoikana poseeraamassa kameralle naamiaisasussa. Obama on puettu merirosvoksi asianmukaisine hattuineen päivineen. Luonnollisesti toista silmää peittää myös silmälappu.

Katso piraattikuva lehden sivuilta tästä.

Eräässä viime vuonna järjestetyssä gaalaillassa Obama vitsaili muiden muassa omasta Nobel-palkinnostaan, maansa ajankohtaisista puheenaiheista ja Jersey Shore -realityohjelman tähdistä. Hän kertoi tyttäriensä olevan suuria Jonas Brothers -faneja, mutta varoitti bändin poikia kahdella sanalla: ”Predator drones”. Tällä presidentti viittasi asevoimien käyttämiin sotalennokkeihin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.