Bridget Marquardt paljasti bikinivaltalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä Playboy-moguli Hugh Hefnerin käsipuolesta ja The Girls Next Door -realitysarjasta tutuksi tullut malli-näyttelijä Bridget Marquardt sai äskettäin oman matkailualan realitysarjansa televisioon. Nyt kuvauksista on julkaistu valokuvia verkossa.

Travel Channel -kanavalla esitettävässä Bridget’s Sexiest Beaches -nimisessä ohjelmassa Marquardt tutustuu uimarantoihin ympäri maailmaa. Maaliskuussa kohteina olivat rannat Australiassa, Kroatiassa ja Jamaikalla. Nyt Playboy-kaunotar on kuvattu nauttimassa auringonpaisteesta bikineissä uima-altaalla.

Playboy-kartanossa vuodesta 2002 saakka asunut, mutta viime joulukuussa sieltä pois muuttanut 35-vuotias Bridget Marquardt on poseerannut useita kertoja Playboy-lehden sivuilla. Nykyisin hän seurustelee ohjaaja Nicholas Carpenterin kanssa, jonka äiti on myös entinen Playboy-tyttö. Marquardt on nähty urallaan myös valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Scary Movie 4 ja The House Bunny.