Jennifer Lopez paljasti sixpackinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt näyttävän paluun musiikkimarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen.

Nyt Jennifer Lopez on vieraillut Los Angelesissa järjestetyssä Blackperry-tapahtumassa näyttävässä asussa. Hän nimittäin esitteli timmiä vartaloaan paljastamalla vatsansa. Kuvien perusteella ei heti uskoisi, että laulaja synnytti taannoin kaksoset.

Jenniferin paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys, joka on onnistunut hyvin, sillä Lambadaa lainaava hittibiisi On The Floor on soinut discoissa hyvin. Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja sen kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.