Kike Elomaa hämmästelee mannerlaatta-kohua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi eilen kuinka tuore Perussuomalaisten kansandustaja Kike Elomaa ihmetteli blogissaan sitä, että ympäri maailmaa rakennetaan ydinvoimaloita mannerlaattojen päälle. Päivän mittaan kirjoituksesta nousi suuri kohu, jota myös Elomaa itse lopulta kommentoi useille eri medioille.

– Tämä on niin naurettavaa kuin olla ja voi. Olen ylioppilas, joten kyllä minä nyt jotain mannerlaatoista tiedän. Siitä on jäänyt yksi sana pois: liitos, tai yhtymäkohta tai reuna-alue, Elomaa kommentoi Ilta-Sanomille.

Alkuviikon aikana nettikeskusteluissa ihmeteltiin Elomaan kirjoitusta ja pohdittiin, että minne ydinvoimaloita voisi mannerlaattojen sijaan rakentaa. Ehdotuksissa väläyteltiin niin ilmalaivoja kuin avomertakin. Kansanedustaja ihmetteli kohua myös toisen iltapäivälehden haastattelussa.

– Voi helv… Onko siitä joku juttu tullut? Minä en ole ehtinyt edes mitään sähköpostia avata. Kuule, siis yhdestä sanasta, voi jessuksen kuustoista. Voi jumatsuikki, Kike Elomaa totesi Iltalehdelle.